Nytt plagg – hur ska det bäras

I takt med att luften blir varmare så fylls också butikerna på med nya, fräscha sommarplagg. Blommigt, svalt och ledigt brukar vara återkommande teman och det är inget undantag denna säsong.

En klädkedja som verkligen satsat på svalt och ledigt är H&M, vars nyheter till stor del består av luftiga och oversizade bomullsskjortor. Och enkelfärgade skjortor är verkligen ett nyckelplagg som går att använda både till vardags och till fest. Såhär maxar man bäst sin enkelfärgade skjorta:

Jeans utsvangda

Till vardags: På jobbet så funkar detta plagg utmärkt till ett par svarta slackers eller culottes.

Känner man sig inte bekväm på sin arbetsplats i ett par så pass lösa byxor så är blåa stuprörsjeans annars det plagg som går bäst ihop med blusen.

Vill man haka på 70-talstrenden är det ett par utsvängda blåa jeans som gäller! Absolut stilfullast är det att använda sparsamt med accessoarer. Ett matchande set med halsband och ring räcker utmärkt.

Till fest: Att piffa upp en enfärgad topp är enklare än man kan tro. En riktigt snygg kombination är att matcha en oversizad skjorta med ett par skinnbrallor. Det lyfter basplagget till nya höjder, och tillsammans med ett par klackar så är outfiten fulländad. Ett par stora örhängen är även det ett måste, och i den här utstyrseln så blir man garanterat en av de bäst klädda på festen.

Slutligen så kan man konstatera att en sval bomullsskjorta verkligen kan kombineras på många sätt. Att investera i en sådan är därför ett hett tips, eftersom att den är så multifunktionell. På det här sättet behöver man bara köpa ett plagg som man kan bära både på dagen och på kvällen.