Ljusare färger – Examenstider

God eftermiddag allihop. Har haft en hektisk dag då jag har sprungit alla möjliga ärenden på stan, men nu är jag äntligen hemma igen. Hann spana lite i butik också, och jag märkte verkligen av att det snart är dags för examen. Ljusrosa och cremevitt var de färger i paletten som verkligen dominerade hyllorna. Har ni bestämt er för vad ni ska ha på er på skolavslutningen ännu? Kommentera gärna i kommentarsfältet i så fall.

Hur som helst så tänkte jag skriva här nedanför vad som jag tycker är finast på examen. Jag hoppas att ni blir inspirerade!

  • Skaterklänningen kännetecknas av att den är tajt upptill och vippig nertill. Den är snygg i alla möjliga färger och former och passar speciellt de som är lite kortare, eftersom att den ger intrycket av att benen ser längre ut. Just denna modell är en som jag verkligen rekommenderar till skolavslutningen.
  • Skir spets funkar alltid på examensklänningar och är ett bra tips om man vill köra på ett säkert kort.
  • Playsuit är en kortare jumpsuit och att ha på sig en sådan på skolavslutningen är lite mer vågat, men ack så snyggt. Här rekommenderar jag en vit playsuit för att det ser mest uppklätt ut. Ett otroligt stiligt alternativ till klänning som jag gillar starkt.

Sist men inte minst så tycker jag att det är viktigt att understryka att det som är allra finast att ha på sig är något som man själv känner sig bekväm i. Man ska bära upp det plagg som man har valt med ett leende! Med det sagt så önskar jag alla lycka i jakten på examensoutfits.